Psihiatrie

Psihiatrie

Clinica moderna de psihiatrie Cluj

Psihiatria este specialitatea medicala care se ocupa de diagnosticarea, tratarea si prevenirea afectiunilor psihice. In cadrul Centrului Medical Mind Reset din Cluj, oferim servicii complete de psihiatrie si suport neconditionat tuturor pacientilor.

Cautam solutii pentru o viata armonioasa si acordam importanta deosebita sanatatii psihice si emotionale. Facem recomandari si monitorizam evolutia pacientilor nostri. Indiferent de factorii care au cauzat tulburarile psihice (biologici, psihologici, sociali), suntem pregatiti sa abordam cu finete si empatie toate starile care afecteaza viata de zi cu zi a pacientilor nostri.

 

Afectiunile psihice pe care le tratam un cadrul centrului medical de psihiatrie Cluj sunt:

 • Tulburarile anxioase (tulburarea de panica, anxietatea generalizata)
 • Tulburarile obsesiv compulsive
 • Tulburările depresive (episodul depresiv major, tulburarea depresiva recurenta)
 • Tulburarile de adaptare si cele post-traumatice
 • Tulburarile bipolare
 • Tulburarile psihotice (schizofrenie, tulburarea psihotica acuta)
 • Tulburarile cognitive (dementa Alzheimer)
 • Tulburarile de personalitate
 • Tulburarile de alimentatie si tulburarile de somatizare
 • Burnout
Vezi mai multe
Investigatie

Mintea si sufletul pot suferi asemeni corpului, abordarea terapeutica fiind una personala. Medicul psihiatru solicita teste psihologice, teste de laborator si imagistica pe care le coreleaza cu consultatiile si discutiile avute cu pacientul.

In acest fel, un medic psihiatru reuseste sa inteleaga chiar si cele mai complexe relatii care au dus la declansarea unor tulburari mentale. Totodata, se tine cont de istoricul familial si de predispozitia catre o afectiune psihologica genetica.

Efectuam consultatii de psihiatrie intr-un cadru multidisciplinar, in colaborare cu medicul neurolog și psihologul clinician.

Pentru a pune un diagnostic corect, medicul psihiatru solicita mai multe sedinte cu pacientul. Este nevoie de sinceritate si de deschidere pentru o evaluare psihiatrica corecta. Ne adresam celor care sufera de tulburari psihice din cadrul bolilor neurologice, tulbuari de personalitate, dar si patologiei generale psihiatrice precum anxietati, depresii, psihoze.

Abordarea psihologica este una individuala, complexa si cu un profund caracter uman. Oferim pacientilor un cadru adecvat pentru evaluare si diagnostic psihiatric. Ne folosim toate resursele si urmam principiile psihiatriei moderne pentru reabilitare si reintegrare in comunitate.

Un psihiatru are pregatirea de specialitate necesara pentru a prescrie medicamente si pentru a indruma pacientul catre forme de terapie psihoterapeutica. In cadrul centrului medical de neurologie, psihiatrie si psihologie clinica din Cluj tratam probleme de sanatate emotionala si mentala.

Programarea la un psihiatru Cluj nu ar trebui sa sufere amanare. Cu cat persoana afectata incepe tratamentul mai repede, cu atat efectele favorabile se vor vedea mai usor si starea de sanatate se va imbunatati.

Tratamentele si terapiile psihiatrice sunt pe termen lung. Pacientii sunt monitorizati, terapiile fiind corelate cu starea si evolutia pacientilor. Dependentele, manifestarile anxioase sau gandurile de suicid necesita timp si indrumare de specialitate din partea unui psihiatru experimentat.

Tulburarile din spectrul psihiatric pot fi ocazionale sau chiar cronice. Cu tratamentul adecvat, chiar si tulburarile mentale grave pot fi vindecate sau cel putin ameliorate. Pacinetii au tot suportul medicilor din cadrul centrului medical de neurologie, psihiatrie si psihologie clinica din Cluj – Mind Reset.

Dr. Mihai Casu

Psihiatru devotat

Empatic si dornic de a face viata pacientilor mai frumoasa, dr. Mihai Casu, medic primar psihiatru in cadrul clinicii private Mind Reset din Cluj, este pasionat de tot ceea ce inseamna sanatate mintala. Tulburarile psihice precum si cele legate de consumul de substante pot fi depasite alaturi de un psihiatru bun.

Servicii psihiatrie pentru pacientii adulti:

Consult psihiatric ambulator

Tratamente medicamentoase

Psihoterapie

Recomandari pentru un stil de viata echilibrat

  Acest site este protejat de reCAPTCHA și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google se aplică.

  Quick Contact Icon
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.