Neurologie

Neurologie

Consultatii in contract cu C.A.S

Programeaza-te la o consultatie neurologica decontata integral de CAS. Ne bucuram sa iti putem oferi consultatii, retete compensate si servicii clinice ( EEG, activitate cerebrala tip Holter, Electroencefalografie de somn ) decontate de CAS. Totodata, poti beneficia si de un bilet de trimitere pentru invetigatii de specialitate precum RMN si CT.


Acte necesare penru a beneficia de servicii neurologice in regim CAS:

- Bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist de tip CAS

- Card de asigurare / sanatate

- Carte de identitate

Clinica integrata de neurologie Cluj

Afectiunile sistemului central si periferic sunt complexe si au un impact major in ceea ce priveste calitatea vietii oamenilor. Bolile neurologice, cele mai multe dintre ele fiind degenerative, sunt tratate mai usor daca sunt descoperite in faza incipienta. Neurologia se ocupa exclusiv cu diagnosticarea si tratarea afectiunilor sistemului nervos.

Daca suferi de dureri de cap, dureri de spate, amorteala la nivelul membrelor, tulburari de vorbire sau vedere programarea la un neurolog Cluj nu ar trebui sa sufere amanare. Mind Reset este clinica in care poti beneficia de investigatii electrofiziologice de specialitate, inclusiv de un diagnostic corect si un tratament modern adecvat.

 

Afectiuni nerurologice tratate in clinica Mind Reset:

 • Epilepsie
 • Boli degenerative ale sistemului nervos: Parkinson, demente, scleroza laterala amiotrofica, atrofie multisistemica
 • Boli demielinizante: scleroza multipla, neuroborelioza (boala lyme)
 • Sechele dupa accidente vasculare ischemice / hemoragice
 • Tumori ale sistemului nervos central (glioblastom, astrocitom, meningiom, metastaze cerebrale)
 • Afectiuni ale coloanei vertebrale: hernia de disc (discopatie, lombosciatica)
 • Vertij (ameteala, neuronita vestibulara, tulburari de ecjilibru)
 • Paralizii (hemipareza, parapareza)
 • Boli ale sistemului nervos periferic: polineuropatia, poliradiculonevrita (sindrom guillain barre)
 • MIastenia gravis
Vezi mai multe
Investigatie

In clinica Mind Reset din Cluj oferim pacientilor nostri consultații de neurologie și investigații electrofiziologice (EEG, ENG/EMG, holter EEG, EEG de somn) cu scopul diagnosticării precoce a afectiunilor neurologice.
Anamneza (istoric personal si familial), examenul amanuntit al pacientului si explorarile imagistice ne ajuta sa identificam cu fidelitate afectiunile neurologice.

Pentru a stabili un diagnostic corect vom face mai multe tipuri de investigatie. Vom corela simptomele neurologice cu toate datele adunate din investigatii si teste.

Experienta specialistului neurolog este un atu. Ne preocupa sanatatea pacientilor nostri, motiv pentru care ne unim fortele pentru a stabili un diagnostic clar, un plan de tratament eficient si o monitorizare continua a progresului pacientilor.

Creierul uman este complex si obiectivul nostru este ca prin metode moderne si minim invazive sa amelioram si sa vindecam suferintele pacientilor nostri. Fiecare tratament este personalizat si urmareste tratarea sau cel putin ameliorarea bolilor care afecteaza sistemul nervos.

Combinam proceduri precum masajul, kinetoterapia, fizioterapia cu terapii medicamentoase pentru a obtine rezultatele urmarite.

Am dotat centrul medical de neurologie, psihiatrie si psihologie Mind Reset din Cluj cu aparatura de ultima generatie in investigarea si diagnosticarea tulburarilor sistemului nervos. Monitorizarea video-electroencefalografica, monitorizarea Holter si electroencefalograma de somn sunt doar cateva metode de investigare pe care le folosim in cadrul clinicii.

Continuam sa investim in echipamente de ultima generatie si sa oferim servicii de neurologie in Cluj la cele mai inalte standarde.

Dr. Damian Popescu

Neurolog cu experienta

Cu o experienta vasta in diagnosticul si tratamentul bolilor din spectrul neurologiei, dr. Damian Popescu, neobosit si 100% implicat, trateaza pacienti, nu boli. Profesionist pana in maduva oaselor, iti va raspunde la orice intrebare cu intelegere si rabdare.

Servicii neurologice pentru pacientii adulti:

Consult neurologic ambulator

Video EEG (veghe si nocturn)

Monitorizare activitate cerebrala tip Holter

Eliberare referate

Curriculum Vitae

  Acest site este protejat de reCAPTCHA și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google se aplică.

  Quick Contact Icon
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.