Neurologie pediatrica

Neurologie pediatrica

Neuropediatrie Cluj la standarde inalte

Neuropediatria este ramura neurologiei care exploreaza si trateaza patologii ale sistemului nervos la copii. Fiecare mic pacient, indiferent de varsta, beneficiaza de o atentie sporita in cadrul Centrului Medical Mind Reset si fiecare serviciu este adaptat la nevoile specifice ale copilului. Astfel, detinem toate conditiile necesare realizarii EEG-ului de somn la copii.

Recomandam consultatii si controlale periodice pentru depistarea cat mai timpurie a problemelor de neurologie pediatrica. Toate consultatiile, investigatiile si sesiunile de recuperare medicala se desfasoara “in joaca”, cu colaborarea copiilor.

 

Patologiile pe care le tratam in cadrul sectiei de neuropediatrie Cluj a centrului medical de neurologie, psihiatrie si psihologie includ:

 • Tulburari de dezvoltare
 • Tulburari de miscare
 • Malformații congenitale
 • Convulsii
 • Boli neuromusculare
 • Paralizii cerebrale
 • ADHD
 • Tulburari de somn
 • Deficit intelectual
Vezi mai multe
Investigatie

Oferim consultatii si investigatii electrofiziologice de tip video EEG (veghe sau somn), cu sau fara stimulari si monitorizare a activitatii cerebrale prin Holter EEG copiilor cu varsta cuprinsa intre 0 si 18 ani. Totodata, adunam informatii familiale care pot avea legatura cu patologia neurologica de care sufera pacientul.

Examenul neurologic pediatric cuprinde teste de reflexe, teste de coordonare, teste de limbaj si alte teste specifice recomandate de neuropediatru. Medicul neurolog pediatru aduna toate informatiile necesare pentru un diagnostic precis.

Un diagnostic precis atat in cazul copiilor nascuti prematur cat si in cazul copiilor cu risc de dezvoltare a bolilor neurologice, ajuta la tratarea afectiunilor si recuperarea in bolile sistemului nervos si periferic, cat si in tratarea bolilor care afecteaza sistemul muscular la copii.

Totodata, eliberam documente medicale pentru comisii, necesare pentru incadrare in grad de handicap sau adoptie, adeverinte medicale, certificate medicale si rapoarte cu evolutia pacientilor.

In tratamentul bolilor sistemului nervos central si periferic la copii, neuropediatrul propune o ingrijire si o monitorizare atenta atat in timpul copilariei cat si in timpul adolescentei. Suntem adeptii tratamentelor minim invazive si abordam afectiunile de neurologie pediatrica colaborand cu psihologi, kinetoteraopeuti, logopezi si alti specialisti a caror aport transforma tratamentul micului pacient intr-un succes.

Stim ca parintii isi doresc un medic neurolog pediatru bun pentru copiii lor. In centrul medical de neurologie, psihiatrie si psihologie clinica Mind Reset din Cluj gasesc specialisti empatici si cu experienta in tratamente neurologice complexe (epilepsie, malformatii congenitale, dezvoltare intelectuala).

Am dotat clinica Mind Reset din Cluj cu aparatura de specialitate pentru investigatii neurofiziologice precise si de cea mai inalta calitate: EEG, EMG și ENG.

EEG-ul, mai exact, electroencefalograma, este o metoda noninvaziva de exploatare a sistemului central nervos, fara contraindicatii. Cu ajutorul EEG-ului, medicul neurolog inregistreaza, evalueaza si monitorizeaza undele electrice cerebrale.

Realizam examene EEG la copii pentru a depista sau evalua epilepsia, diverse tulburari neurologice, dureri de cap, stari de lesin etc.

Dr. Laura Marginean

Medic Primar Neurologie Pediatrica

Servicii oferite:

Consult neurologic ambulator copii
Video EEG veghe cu/fara SLI copii
Video EEG somn copii
Monitorizare activitate cerebrala tip Holter copii

Curriculum Vitae

  Acest site este protejat de reCAPTCHA și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google se aplică.

  Quick Contact Icon
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.